Sposób przygotowania

Taka pomidorową robię często na reszcie niedzielnego rosołu. Do gotującego się rosołu dodaje przecier lub koncentrat pomidorowy, gotuję, doprawiam szczyptą cukru dla złamania kwaśnego smaku. Osobno gotuję ryż w woreczku i podaję z nim zupę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zupa pomidorowa zwyczajna ,masz piękne serwetki,są własnej roboty?
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    uwielbiam taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    lubię z ryżem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pomidorowa , pychotka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczna taka zupa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !