Sposób przygotowania

Wymoczone wcześniej śledzie zalewamy mlekiem i odstawiamy . A my w tym czasie obieramy ogórki , cebulę kroimy w kostkę a jabłka zetrzeć na tartce i wymieszać z przetartymi przez sito żurawinami i majonezem. Doprawiamy cukrem . Na osuszonych filetach rozłóż cebulę , ogórki i to zwiń w ruloniki zepnij wykałaczkami i ułóż na półmisku polej sosem i to musimy odstawić na godzinke do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetnie podany śledzik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !