Sposób przygotowania

Marchew i pietruszkę obrać , pokroić w krążki, włożyć do garnka, wlać 6 szkl wody, dodać cebulę,pokrojoną w słupki paprykę, bulionetkę i gotować do miękkości. 10 minut przed końcem gotowania dodać pokrojone pieczarki, obrane ze skórki pokrojone w kostkę pomidory, koncentrat pomidorowy, przeciśnięty przez praskę czosnek. Ugotowaną zupę zagęścić topionym serkiem, dodać śmietankę i przyprawić do smaku. Podawać z makaronem lub z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię taką zupkę.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !