Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Fileta oczyścić, przekroić na pół. Następnie cienko rozbić i posypać przyprawami.

Farsz:
cebulę pokroić w kostkę i zrumienić na maśle. Mięso mielone usmażyć, dodać do niego cebulę i doprawić do smaku.
Na rozbite filety kłaść farsz i spinać wykałaczkami. Całość doprawić.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Super, mięsko + śliwki to idealne połączenie :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pieknie wyglądają! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    pyszne :)
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    bardzo smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Już sama nazwa potrawy brzmi bardzo zachęcająco.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacyjny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    aż ślinka leci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Od samego patrzenia robi? si? g?odna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra obiad i zdjęcia fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    reewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają imponująco
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pięknie się prezentują
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    przepysznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się ten przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    już bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszne mięsko, pyszny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !