Sposób przygotowania

Ryby oskrobać, wypatroszyć, pokroić i umyć. Następnie natrzeć kucharkiem, pieprzem i majerankiem. Wkroić cebulę i odstawić na godzinkę. Po tym czasie obtaczać w mące i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pyszności!Sugerowałabym zamianę Kucharka na sól.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Przyznam, że nie wiem jak smakują karasie, bo jeszcze ich nigdy nie jadłam, a te w Twoim wydaniu prezentują się bardzo apetycznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ja to jakoś oduczyłam się solić, do wszystkiego\"kucharek\" lub tym podobne:) Solą to chyba tylko solę ziemniaki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ja też używam soli do ryb
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam takie rybki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !