Sposób przygotowania

Żołądki umyć i pokroić w paseczki, zrumienić na oleju do podsmażonych żołądków dodać pokrojone w średniej wielkości kostkę marchew, seler i pietruszkę oraz pokrojoną w drobną kostkę cebulę, podsmażyć wszystko. Następnie dolać 2 szklanki gorącej wody, dodać ziarna pieprzu, liść laurowy, około 1/4 łyżeczki tymianku oraz kostkę bulionową, przykryć i na niewielkim gazie dusić do miękkości, kiedy wszystko jest już mięciutkie dodać mąkę rozmieszaną w malutkiej ilości wody, posiekany czosnek, zagotować i ewentualnie doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    przyszła mi na to ochota :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Wygląda apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    uwielbiam żołądki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    oj dawno nie robi?am
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !