Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy masło i oliwę, na to dajemy cukier i czekamy kilka minut, aż się skarmelizuje. Wrzucamy pokrojone w kostkę jabłka, solimy do smaku i smażymy kilka minut.Doskonała do pieczonego mięsa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam....
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny,pyszny przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pola5

    ciekawy dodatek do obiadu :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    ciekawe ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł,smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny dodatek do mięs

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !