Sposób przygotowania

Masło rozpuścić na patelni, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek oraz posiekany szpinak. Smażyc ok. 5-7 min. Mozzarellę pokroić w kostkę. Na każdy naleśnik nałożyć szpinak i mozzarellę, zwinąć. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Śmietanę wymieszać z mlekiem oraz solą i pieprzem. Zalać zapiekankę. Piec ok. 30-40 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tyska

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rewelacyjny smak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię takie połączenia.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !