Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć warzywa. Jajka rozmieszać ze śmietaną, solą czosnkową, natką, koperkiem i szczypiorkiem, doprawić solą i pieprzem. Zalać warzywa, wymieszać i usmażyć z obu stron. Podawać z ciemnym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    U mnie nazywał się będzie omlet wtorkowy.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    to u mnie piątkowy
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    omlet jak omlet ale zjeść można

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !