Składniki:
mięso cielęce bez kości | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
korniszony | 2 szt |
papryka | 1/2 szt |
smalec | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
mięso cielęce bez kości | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
korniszony | 2 szt |
papryka | 1/2 szt |
smalec | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: