Sposób przygotowania

Umyte ogórki pokroić w plasterki, wymieszać z odrobiną soli i pozostawić na 10 minut, następnie odcisnąć z powstałego płynu. Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki. Ogórki i rzodkiewki włożyć do salaterki, dodać utartą na tarce o dużych oczkach marchewkę, posiekany szczypiorek i cebulę. Śmietanę wymieszać z pokruszonym serem twarogowym, przyprawić do smaku, solą i pieprzem, połączyć z surówką, wymieszać, posypać koperkiem. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybko i smacznie przede wszystkim.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !