Sposób przygotowania

Skórkę i sok z limonki mieszamy,dodajemy sos rybny cukier,ketchup,posiekane chilli i przeciśnięty przez praskę czosnek i odstawiamy na kilka minut.Umyte piersi z kurczaka osuszamy oczyszczamy z tłuszczu i błonek nacieramy przygotowaną marynatą i odstawiamy na godzinę w temperaturze pokojowej.Pieczemy kilka minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !