Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na oliwie podsmażam szpinak z wyciśnietym ząbkiem czosnku. Dla smaku i kremowej konsystencji dodaję plaster sera śmietankowego z ziołami Capri oraz szczyptę soli czosnkowej Prymat.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra rybka...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    uwielbian kazda rybke
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna i zdrowa jest taka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię łososia
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ten łosoś pięknie wygląda wśród warzyw :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    chyba zjadlabym wszysto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    coś pysznego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !