Sposób przygotowania

Wątróbkę zagotować w rosole, odcedzić i zmielić. Połowę masła utrzeć, dodać posiekaną cebulę oraz zmieloną wątróbkę, sól, pieprz i majeranek. Resztę masła stopić. Pasztet przełożyć do foremki, polać ostudzonym masłem i odstawić do lodówki na 24 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    wątróbka zdrowa jest;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super na kolację
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny i do tego świeżutkie pieczywko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny pasztecik
  • 4
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    bardzo lubię taki pasztet, jest pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !