Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szynkę myjemy, kroimy w kostkę, wkładamy do garnka i zalewamy marynatą do miesa z ketchupem (w mojej księdze znajdziecie przepis). Zostawiamy na całą noc w lodówce.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetyczne, z chęcią bym zjadła
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    kusząco wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    super przekąska :) przypominają mi się grillowe wieczory :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    świetna przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    najpierw chwile podpiec w fili to nie beda gumowe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo apetycznie wyglądają.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Bardzo dziękuje za komentarze!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !