Sposób przygotowania

Jeśli mamy 8 nie dużych papryk to najpierw musimy je wszystkie umyć a potem osuszyć , i nożem odciąć górną część , natnij paprykę tak aby tylko ją delikatnie rozchylić i usunąć pestki. Ryż ugotuj i wymieszaj z posiekaną dymką i natką jeszcze dodaj pokrojone w kostkę pomidory , pokruszony ser pleśniowy oraz ser żółty starty na tartce wraz z uprażonymi orzechami a całość musimy doprawić do smaku. I tym farszem musimy nafaszerować papryki obwiązać je kuchennym sznurkiem by nie rozchyliły się podczas pieczenia i grillujemy przez 15 minut .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !