Składniki:
mięso wieprzowe | 1 kg |
papryka czerwona | 2 szt |
cebula | 3 szt |
groszek konserwowy | 1 puszka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
majeranek | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
olej | do smażenia |
fasola | 1 puszka |
mięso wieprzowe | 1 kg |
papryka czerwona | 2 szt |
cebula | 3 szt |
groszek konserwowy | 1 puszka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
majeranek | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
olej | do smażenia |
fasola | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: