Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowe placki
W małej misce wymieszać jogurt i koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowe placki podawać z sosem.
pieczarki | 50 dkg |
ser mozarella | 125 gram |
koperek | 3 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
sól do smaku | 4 szczypty |
pieprz do smaku | 2 szczypty |
mąka pszenna | 10 łyżek |
oliwa | 1/3 szklanki |
koperek | 3/4 pęczka |
sól do smaku | 2 szczypty |
jogurt naturalny | 1 małe opakowanie |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: