Sposób przygotowania

Pieczarki dobrze umyć i pokroić w drobną kosteczkę. Ser mozarella zatrzeć na dużych oczkach tarki. W dużej misce wymieszać pieczarki, koperek i ser, doprawić do smaku pieprzem i solą. Następnie do masy dodać jajka, mąkę i dobrze wymieszać aby składniki się połączyły. Na rozgrzanej patelni z oliwą smażyć niewielkie placki na złoty kolor.
W małej misce wymieszać jogurt i koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowe placki podawać z sosem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    wygladaja na smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    muszą być wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    trochę jak ziemniaczane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    brzmi pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny przepis
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    wyglądają rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetny przepis,musze wypróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !