Sposób przygotowania

8 jajek ugotować na twardo i zmielić przez maszynkę. Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć. Do zmielonych jajek dodać dwa surowe, namoczoną bułkę, posiekany koper, przyprawy i dokładnie wyrobić. Z masy formować kotleciki i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię bo lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !