Sposób przygotowania

Cukinię umyć i zetrzeć na grubej tarce.Wymieszać z solą i jajkami.Ząbki czosnku obrać i drobno posiekac.Natkę pietuszki posiekać.Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia,czosnkiem,natką i tartym serem.Dodać do cukinii.na patelni rozgrzać olej.Masę nabierać łyżką i formować na patelni małe placuszki.Smażyć z obydwu stron na jasno-złoty kolor Najlepiej podawać z sałatką z pomidorów

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    MUSZĄ BYĆ PYSZNE:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !