Sposób przygotowania

Najpierw łączymy musztardę , miód , sól, pieprz olej i posiekana natkę i robimy marynatę . Zanurzamy mięso w tej marynacie i odstawiamy na 2 godziny . Następnie grillujemy kurczaka z każdej strony od czasu do czasu smarujemy marynatą mięsko . Pomidorki umyte i osuszone ale nie odrywane z gałązek polewamy te pomidorki olejem i pieczemy na aluminiowych tackach razem z tymi gałązkami rozmarynu przez 10 minut , upieczone już kawałki mięsa nabijamy na patyczki i układamy na upieczonych pomidorkach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    musi być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !