Sposób przygotowania

Jabłko obrane kroimy w cieniutkie plasterki , blaszkę przygotować w taki sposób że wykładamy ją folia aluminiową i rozkładamy plastry jabłka obok siebie aby nie nachodziły jedno na drugie i jabłka suszymy w piekarniku przez 20 minut w temp 150 st. W tym czasie w nie wielkim garnku zagotować nektar i żurawinę , podgrzewamy tak długo aż żurawina stanie się miękka i puści sok, dodaj potem syrop klonowy , lekko zgnieć żurawinę . Oba rodzaje łososia pokrój w drobna kostkę wymieszaj z oliwą , pieprzem a koperek posiekaj i wymieszaj z tatarem , na talerzykach ustaw wieżyczki z krążków jabłka i tatara.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    Tatar rybny jest pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !