Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Grzyby dokładnie płuczemy, zalewamy wodą i odstawiamy pół godziny. Po upływie tego czasu gotujemy do miękkości- pod koniec gotowania lekko solimy, a następnie studzimy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    od rana takie pyszności....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    hmm.... ide do kuchni
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Aż mi ślinka pociekła. Dobrze, że niedługo święta. Najem się wtedy pierogów do syta.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    już je uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Na sam widok nabrałam ochoty na pierożki - z cebulką, barszczykiem albo bez dodatków.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    czuję zapach świąt:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zmasakrowałaś mnie tymi ujęciami, a raczej mój apetyt

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !