Sposób przygotowania

Banany obrać ze skórki. Jabłka i gruszki umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne. Owoce pokroić na kawałki, wlać litr wody i gotować do miękkości, zmiksować, dodać z cukier i sok z cytryny. Mleko wymieszać z budyniem, połączyć ze zmiksowanymi owocami, doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu około 3 minuty. Podawać z pokruszonymi biszkoptami, krakersami lub z naleśnikami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ciekawe są te zupy owocowe, ale jakoś nie mam odwagi czegoś takiego zrobić :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze takiej nie jadłam ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też nie robię takich zup ,bardziej by mi to pasowało jako deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    z biszkoptami jeszcze nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nie robiłam takiej jeszcze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !