Sposób przygotowania

Fileta pokroić na drobne kawałki, skropić sokiem z cytryny i odłożyć na 20 min. Czosnek i bazylię posiekać, pomidory pokroić na pół. Makaron ugotować na kostce bulionowej. Przygotowaną rybę usmażyć na gorącym oleju z obu stron, dodać czosnek i pomidory, smażyć ok.2 minut na wolnym ogniu. Makaron wymieszać z rybą, doprawić i posypać posiekaną bazylią.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dotąd jak ryby to tylko robiłam i jadałam z ziemniakami, albo...chlebem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    w takiej wersji jeszcze ryby nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna rybka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !