Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć w zimnym wywarze. Jak napęcznieje to zagotować i ostudzić. Polędwicę pokroić i obrać z osłonki. Każdy plasterek zwijać w rulonik i dawać do środka oliwkę. Układać na półmisku. udekorować obranym pomarańczem. Jak galareta będzie gęstnieć to zalać nią przygotowane polędwiczki. Odstawić na 5 godz. do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    same pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wiesz co dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !