Sposób przygotowania

Kalmary rozmrozić pod wodą i zalać 3 szkl. mleka i odstawić na godz. Osuszone pokroić w grube pierścienie, oprószyć przyprawami i mąką. Usmażyć z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mojej córci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    gdzie kupić kalmary?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smakowicie brzmi
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    z chęcią bym spróbowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !