Sposób przygotowania

Na rozgrzany olej kładziemy pokrojoną na plastry cebulę, potem kawałki papryki, na końcu pólplasterki pora bez zielonych liści. Smażąc posypujemy pieprzem czarnym i ziołowym oraz papryką, solimy na końcu. . Gdy warzywa zmiękną, możemy je podlać odrobiną wody i poddusić pod przykryciem albo dodać do makaronu lub ryżu tylko podsmażone.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie jedzonko.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajne , pomysłowo...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    no świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !