Sposób przygotowania

Jabłka obieramy, kroimy na małe kawałki i rozgotowujemy z odrobiną wody i cukrem, na wolnym ogniu. Gdy zaczną się rozpadać, dodajemy przyprawy , mieszamy i gotujemy jeszcze chwilę.
Dobry do grzanek i przekładania ciasta.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Na śniadanie grzanka z takim dżemem i do tego szklanka soku pomarańczowego... mmmm :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niebanalne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe połączenie smaków.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetny musi być jego smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !