Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Marynatę mieszamy z olejem i marynujemy w niej pokrojoną na średnie kotlety polędwicę z sarny przez 24 godziny. Po tym czasie na odrobinie tłuszczu (np. oleju) przesmażamy trochę pokrojony w małe plasterki boczek i dodajemy polędwicę. Dusimy razem na małym ogniu do czasu aż mięso będzie miękkie (podlewamy w razie potrzeby wodą).


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ale mam wielką ochotę posmakować w końcu dziczyzny.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    z chęcią bym skosztowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    dobre
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ale mam ochotę na takie mięsko!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kurde, u mnie tylko na dziki polują. Sarniny jeszcze nie strzelali.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !