Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 szt |
jabłko | 1 szt |
ogórek kiszony | 1 dzt |
szczypior siekany | 3 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
seler naciowy | 2-3 (łodygi) |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
jabłko | 1 szt |
ogórek kiszony | 1 dzt |
szczypior siekany | 3 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
seler naciowy | 2-3 (łodygi) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: