Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć i odcisnąć, dodać do mięsa mielonego, następnie jajko, pieprz i kucharka. wyrobić dokładnie ciasto. Mięso podzielić na trzy części. Stolnicę posypać bułką tartą i formować długie wałeczki. Pokroić na 6 cm. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć w dłużej ilości tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super pomys?
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !