Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, mięso pokroić w paski i na rozgrzanym oleju zarumienić. Dolać sok pomidorowy i dusić ok. 45 min. pod przykryciem. Ugotowaną na pół twardo fasolę dodać do mięsa. Dodać szklankę wody i dusić aż woda zostanie wchłonięta. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    godne uwagi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis godny polecenia :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne jedzonko.
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    warte spróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !