Sposób przygotowania

Mąkę przesiać, dodać cukier puder, jajka, mleko i sól. Zmiksować, przykryć ściereczką i odstawić na 30 minut. Przed samym smażeniem dodać do ciasta roztopione masło lub olej i wymieszać. Gruszki osączyć z zalewy,pokroić.Naleśniki wyłożyć gruszkami i bitą śmietaną,polać sosem czekoladowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nigdy nie robiłam naleśników z takimi dodatkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    Ja tez nie,ale smakowicie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !