Sposób przygotowania

Do garnka wrzucamy opłukany ryż.
Dodajemy posiekane orzechy i natke pietruszki.
Solimy.
Zalewamy 2ma szklankami wrzątku i gotujemy ok 15 min a potem zostawiamy jeszcze pod przykryciem ok 5 min.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    lee-aa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    tak na sucho? niczym nie polane? :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    zwykle jem na sucho jako dodatek do mięsa lub warzyw

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !