Sposób przygotowania

schab kroimy na kawałki o gr, 3 cm i rozbijamy jak na kotlety , doprawiamy
Szpinak wrzucamy do garnka i delikatnie podlewamy wodą jak sie rozmrozi to dodajemy śmietanę i sól , dusimy by odparowała woda
Następnie na każdy płat łyżką nakładamy szpinak i rolujemy jak normalne rolady
Pieczemy w piekarniku ok 20 min w tem 220 st

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Anna133

    pyszne i inne niż zwykły kotlet
  • 7
    original
    Opublikowano

    Anna133

    mozna przyprawić według smaku swojego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    dobry pomysł na przemycenie szpinaku :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kokoszka

    pyszne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    na to skuszą się chyba nawet ci co nie lubią szpinaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna133

    Ja za szpinakiem tez nie przepadam ,ale to zależy jak jest robiony , w tym daniu smakowało wybornie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takie połączenie musiało super smakować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !