Sposób przygotowania

Grzyby obtoczyć w mące, w roztrzepanych jajkach, na koniec obtoczyć w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej, kłaść na niego panierowane grzyby. Posypać solą i pieprzem. Smażyć na złoto z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha! pamiętam takie z dzieciństwa!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię tak przygotowane grzybki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super - niech no tylko wyrosną mi te boczniaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    boczniaki uwielbiam, podobne sa do kani ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    przyznam, że nigdy nie jadłam tych grzybów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    tak jeszcze nie probowalam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    boczniaki - chyba jutro zrobie na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to jest pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubię te grzyby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    lubie panierowanie grzyby!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nigdy nie jadłam a sprobuje z przyjemnościa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    nigdy nie jadlam ;) musze wyprobowac przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    nie jadłem,myśle że są pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne lubię boczniaki
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczne !!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają,miałam okazje jeść je tylko 1 raz,myślę że są niedoceniane ale smaczne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    lubie boczniaki
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne, muszę takie zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    dawno nie jadłam boczniaków, po tym daniu nabrałam apetytu chyba muszę kupić i zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !