Sposób przygotowania

Golonkę ponacinać w kratkę, natrzeć solą. Musztardę wymieszaj z olejem, posmaruj mięso, powbijaj goździki oraz ziarnka pieprzu, dodaj liście i włóż do piekarnika nagrzanego do 190 stopni, piec 1,5 godziny.
Na patelni stop cukier, dodaj jabłka pokrojone w plastry, podlej sokiem jabłkowym. Duś kilka minut, oblej sosem mięso, duś kolejne 15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !