Sposób przygotowania

Do wrzącej wody wrzucić ryż i gotować przez 20 min na wolnym ogniu . Cebulę drobno pokroić i przesmażyć na 2 łyżkach masła. Wędlinę pokroić w paski połączyć z ryżem, cebulą, groszkiem, posiekanym koperkiem i startym serem , doprawić do smaku . Przełożyć do naczynia do zapiekania zalać roztrzepanymi doprawionymi jajkami , zapiec.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię dania z ryżem,fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie jedzonko to moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !