Sposób przygotowania

Cebulę pokroić, poddusić, dodać mąkę, chwilę podsmażyć. Dodać wody i gotować 10-15 minut. Na maśle usmażyć grzanki, zalać zupą w talerzach, salaterkach. Posypać startym serem. Zapiekać ok. 20 minut w 200 stopni C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    pyszne i proste, polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tyska

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !