Sposób przygotowania

Paprykę oczyścić, umyć i pokroić w paski. Cebulę obrać i drobno pokroić. Pieprz utłuc w moździerzu. Na oliwie zeszklić cebulę, dodać paprykę, ocet, wino, sól oraz pieprz i dusić, aż papryka będzie miękka. Warzywa ostudzić i osączyć. Następnie posypać ziołami i wymieszać. Podawać do potraw z ryb i mięsa.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    ciekawe
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    paprykę najbardziej lubię smażoną
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    sałatka paprykowa smaczna i zdrowa
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    można przekąsić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    coś mi tu brakuje...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !