Sposób przygotowania

Schab umyć, pokroic na kotlety, rozbić obsypać solą i pieprzem. Jedno jajko roztrzepać. Obtoczyć w jajku kotleta, nastepnie panierowac w bułce tartej i usmażyć na rozgrzanym oleju. posostałe jajka usmażyć na oleju. Na każdym kotlecie układac jajko sadzone, posolić

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    też takie czasem robie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !