Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do formy z wypiekacza wlać ciepłą wodę, oliwę, dodać sól, cukier i mleko w proszku. W następnej kolejności dodać oba rodzaje mąki i drożdże. Włączyć wypiekacz na szybki program, który trwa 1 godz 20 minut.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny ten chlebek
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Domowy chlebek jest najlepszy i najzdrowszy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    najlepszy domowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam chlebki z ziarnami, a do tego jeśli jest jeszcze z własnego piekarnika to więcej nic nie trzeba
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacyjny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !