Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Szynkę nacieramy Kucharkiem i wyciśniętym czosnkiem oraz pieprzem. Okładamy cebulą i papryką, zawijamy w folie i odstawiamy na 3 godziny do lodówki.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    soczysta i aromatyczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    takie mięska z rękawa są aromatyczne i przepyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne cos co lubię !
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    rewelacyjna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    bardzo pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !