Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

W rondlu rozpuszczamy masło i smażymy na nim seler, marchewkę, cebulę z dodatkiem ulubionych warzyw ( ja dodałam paprykę, pomidora, brokuły i kilka pieczarek)- staramy się wszystko pokroić w słupki. Smażymy około 8 minut.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa odmiana na flaki...
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w tym roku zaszczepiłem boczniaka na kołkach - także za 2 lata może będą produkty na zupkę :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    O proszę, a gdzie hodujesz grzybki?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetny ten przepis-warty wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Uwielbiam boczniaki, a zupka tez jest super :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    boczniaki stają się coraz popularniejsze także taka zupka, nie może umknąć :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a boczniaki hoduję wbite na palach wbitych w ziemię, w sadzie :o) w tym roku dopiero na jesieni czyli teraz zaczęły się pojawiać. W następnym roku mam nadzieję owocniki pojawią się wcześniej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !