Sposób przygotowania

kotlet schabowy rozbić dodać na to plaster szynki plaster sera żółtego doprawić do smaku zawinąć o panierować w mące w jajku i bułce tartej i smażyć podawać z ziemniakami i surówką

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    kotlecik pycha
  • 6
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię ... a dawno nie jadłam ... trzeba będzie zrobić na obiadek ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Też mi przepis naprawdę w tv inny tutaj inny nie powiedzieli nawet że najpierw podpiekamy na patelni 4 min a potem w piekarniku- nie podali że jedenaście minut ani w jakiej temperaturze.
  • 0
    profilowe
    Opublikowano

    Doradca Smaku

    @Anonim, przepis z TV jest w sekcji przepisów Doradca Smaku, tutaj: http://www.doradcasmaku.pl/doradca-smaku/przepis/id/375/doradca-smaku-ii-odc-8-de-volaille-wedlug-michela.html

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !