Sposób przygotowania

Piersi pokroić w kostkę, serek topiony schłodzić (nie zamrozić) w zamrażarce i pokroić również w kostkę. Nabijamy na przemian mięso i ser na patyczki do szaszłyków. Całość obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju z każdej strony do zrumienienia. Odsączyć na ręczniku papierowym i podawać na ciepło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    interesujące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    interesujące
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !