Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Wątróbke dajemy w całości (lub jak kto woli, można lekko pokroić na mniejsze części (ale nie bardzo by sie nie rozleciała) i przekładamy na patelnie.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    gęsia wątróbka - pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    od dziecinstwa nie lubie watrobki:(
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pewnie dla innych pyszna, ja nie lubię, ale wygląda całkiem ładnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie jadłam wątróbki z gęsi, ale ta margaryna jakoś mi tu nie pasuje...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Jako dziecko nie cierpiałam wątróbki - ani drobiowej, ani wieprzowej. Obecnie drobiową uwielbiam ale smażę ją na maśle - ale to już kwestia wyboru.A fotki bardzo apetyczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię dobrze przyrządzoną wątróbkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !