Sposób przygotowania

Grzyby wypłukać,namoczyć na kilka godz.Kapustę kiszoną z grzybami gotować około 1 godz,doprawić przyprawami do smaku.Do mięsa mielonego dodać jajko i przyprawy wymieszać,formować kotlety.Kotlety obtoczyc w bułce tartej i usmażyć na oleju.Usmażone kotlety układamy na kapuście i podajemy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    bardzo fajne kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetne są takie kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !