Sposób przygotowania

Jałowiec i pieprz ziarnisty rozgniatamy w moździerzu. Dodajemy rozmaryn, chili oraz słodką paprykę, dokładnie mieszamy. Wlewamy ocet i olej oraz dorzucamy pokrojony w plasterki czosnek, mieszamy. Mięso marynujemy w marynacie co najmniej 24 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jak będę miał do czynienia z wołowinką to marynatę wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Aromatyczna ta marynata.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mięsko w tej marynacie musi być smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !